Update WeHike2ChangeDiabetes Mei

De week waarin het allemaal gaat gebeuren komt steeds dichterbij! Over een kleine 3 weken ben ik onderweg naar Spanje. Maar ik heb nog net niet alles bij elkaar, wie helpt mij de laatste euro's bij elkaar te brengen en besteld er nog een taart?! 

Ophalen sponsorgeld

In totaal heb ik nu € 1.370 opgehaald en dat betekend dat er dus nog maar € 130 binnen gehaald hoeft te worden! Ten opzichte van de update in maart is het bedrag niet heel veel gestegen, zo'n € 130, maar dit klopt ook. Ik heb weinig tijd gehad in april en ben ook veel bezig geweest met het wandelen zelf en ook de verkoop van taarten niet zo veel meer gepromoot. Om deze reden is er ook geen update geweest over april.  

 

In totaal heb ik tot nu toe 61 taarten verkocht en 70 cupcakes! Dit leverde zo'n € 320 aan sponsorgeld op. De overige gelden zijn losse donaties. Iedereen in ieder geval hartelijk bedankt die hebben besteld of die mij op een andere manier hebben gesponsord!

 

Dus het einde is in zicht, maar ik ben er nog net niet! Wie helpt mij om de laatste euro's binnen te halen en besteld er bijvoorbeeld nog een taart? 

 

Via deze link kun je lezen welke taarten er te bestellen zijn en voor welke prijs. Natuurlijk is het ook mogelijk om 'losse donaties' te geven, dit kan via de onderstaande banner. Klik erop, dan ga je meteen naar mijn eigen pagina, daar staat een knop: sponsor Rieke. 

Wandelen

En waar het in Spanje eigenlijk allemaal om draait; het wandelen! Naast mijn werk (en mijn blog) ben ik de afgelopen weken flink aan het wandelen gegaan. Een aantal keren tussen de 15-18 km gewandeld en dat gaat echt steeds beter! 

 

Afgelopen zaterdag heb ik ook nog mee gedaan aan met de Zeeuwse Vrouwenloop, georganiseerd door Zij en Zeeuws. Dat was een ronde van 18 km. Op een paar struggelingen met mijn suiker na, ging het wandelen erg goed! 

 

De laatste drie weken ga ik mij nog even volledig richten op het wandelen en zal de racefiets voorlopig nog even in de kast blijven staan. Ik hoop elke week twee avonden en één keer in het weekend minimaal te wandelen. Doordeweeks loop ik dan tussen de één à twee uur. In het weekend probeer ik minimaal 15 km te wandelen. En dat gaat eigenlijk erg goed, soms ben ik de volgende dag nog wat stijf, maar als dat het enige is :).

 

Nog een paar weken aan de slag en dan is het zover!

 

Bedankt voor het lezen en help je nog mee om het volledige bedrag bij elkaar te sponsoren?

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0