Trifle met witte chocolademousse

Een heerlijk (en zwaar) toetje die ik maakte met restjes witte chocolademousse! De trifle heb ik in glaasjes, waardoor iedereen zijn eigen toetje heeft. Dus heb jij ook de witte chocolademousse gemaakt en heb je nog wat over? Maak dan ook zeker deze! 

Wat heb je nodig? (2 glaasjes)

- twee cupcakes of twee plakken gewone cake

- wat frambozen

- een paar eetlepels witte chocolademousse, het recept lees je hier. 

Bereiding

Snijd de cake of cupcakes in stukjes. Die van mij pasten zo precies in het glaasje, maar je kan er ook voor kiezen om blokjes te snijden. Doe de witte chocolademousse in een zakje, zodat je een soort spuitzakje krijgt. Dit hoeft niet heel precies en deze heeft vaak iedereen wel in huis (toch?). 

Bouw nu je dessert op! Begin met een laag witte chocolademousse, vervolgens wat cake. Vervolgens weer wat mousse, cake en mousse. Je kan er voor kiezen om tussen door ook nog wat frambozen te doen, zelf heb ik dit niet gedaan. 

 

Eindig met een laagje witte chocolademousse en strooi daarover wat frambozen. Ik had nog wat witte knetterchocolade staan en gebruikte dat ook nog als versiering. 

 

Super lekker, super makkelijk. Maak ze echt niet groter, want ze zijn behoorlijk zwaar! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0