Rieke's keuken is weer geopend!

Jaa daar ben ik weer! Het is de vaste bezoekers vast niet ontgaan dat Rieke's Keuken een tijdje gesloten is geweest. Via deze update wil ik even laten weten dat ik het bloggen weer op wil gaan pakken. Nieuwsgierig? Lees dan even verder :)!

Wij hebben groot nieuws! 

De laatste update was ergens begin september geloof ik. Vanaf september kreeg ik steeds minder zin om 's avonds of in mijn vrije tijd achter de computer te zitten en was ik veel moe. Vervolgens kwam de bruiloft van vrienden eraan en was ik druk bezig met voorbereidingen voor de bruidstaart. Maar mijn eetlust werd steeds minder en ik kreeg minder energie. Na een poosje kwamen we er dus achter dat ik in verwachting ben! Ik ben half mei uitgerekend!

 

Dat was in het begin echt even erg spannend. Mijn bloedsuikers waren nog lang niet in orde, maar vergeleken met een paar maanden terug wel al een eind verbeterd. Ik kreeg bijna direct een sensor en de ziekenhuisbezoeken konden beginnen. Nu moet ik bijna wekelijks (even) op (routine) controle en gaat het elke week wat beter (met de bloedsuikers). 

 

De eerste veertien weken waren dan ook best pittig en ik was volledig mijn eetlust verloren. Na het werken plofte ik neer op de bank en deed naast slapen niet zo veel. Gelukkig nam Timo het koken tijdelijk even over. Inmiddels ben ik ruim 20 weken in verwachting en is mijn eetlust weer teruggekeerd. Dat betekend dat ik weer fijn zelf in de keuken sta en weer allerlei (nieuwe) dingen probeer. 

Wij gaan verhuizen!

Naast alle ziekenhuis bezoeken zijn wij ook op zoek gegaan naar een andere woning. We hadden ons appartement te koop gezet met het idee, dat zal vast wel even duren, dan kunnen we rustig rond kijken naar wat we zouden willen. Net voordat onze woning op Funda zou komen, kwamen we er ook achter dat we gezinsuitbreiding verwachten. En toen werd ik zenuwachtig.. 

 

Maar, toen werd onze woning binnen 1,5 week verkocht! De kopers waren daarnaast ook nog eens flexibel en lag er van hun kant geen druk op het vinden van een nieuwe woning. Zelf vond ik echter dat er wat vaart achter moest, ik wilde niet met een hele dikke buik nog moeten verhuizen. Na wat rondkijken en bezichtigen hebben we een woning gevonden die precies bij ons past! Afgelopen vrijdag 15 december hebben we de sleutel gekregen en zijn we al bezig geweest met het uitzoeken van vloeren, verf en gordijnen. 

De komende weken

Vanaf januari wil ik wekelijks een artikel publiceren, dat is nu mijn voorlopige planning. Dat kan dan een recept zijn, een etentje bij een restaurant, een overzicht van de afgelopen maand of een persoonlijke update. Als het even kan, komt het artikel altijd op vrijdag online, dan weet je wanneer je een bezoekje kan brengen aan mijn blog! 

 

Bedankt voor het lezen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Anne (zaterdag, 30 december 2017 10:24)

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik herken het precies van de moeheid en verminderde eetlust! Ga je ook ingeleid worden in Goes? Succes met alles ! Gr. Anne

 • #2

  Rieke's Keuken (maandag, 01 januari 2018 12:30)

  Hoi!
  Bedankt voor je felicitatie en berichtje!
  De details weten we verder nog niet, dus dat wachten we even rustig af! Ik hoop er tussendoor nog een paar keer een update over te schrijven, dus tegen die tijd weet ik misschien wel meer en kan je alles een beetje volgen :)!
  Liefs, Rieke