Eten bij 'De Kloveniersdoelen'

Tegenover de Lange Viele in Middelburg vind je de Kloveniersdoelen. Een prachtig gebouw uit 1607 waar je terecht kan voor een lekkere lunch, een stuk taart, een goed diner en eventueel daarna nog aan kan schuiven bij de film. 

meer lezen 0 Berichten

High Tea bij HoneyPie

Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn zusjes geweest bij HoneyPie in Middelburg voor een High Tea. Bij HoneyPie kan je terecht voor een lekkere lunch, hele lekkere taarten en je kan er vooral heel goed terecht voor een High Tea! Daar staat het vooral om bekend en is de beste die ik tot nu toe ook heb gehad. Kijk maar mee!

meer lezen 0 Berichten

Review Robèrt Broodbloem Volkoren

Dagelijks bakken wij een brood in onze broodbakmachine en proberen we ook graag verschillende merken en soorten uit! In de Albert Heijn zagen we deze broodmix van Robèrt liggen en hebben we deze getest. En we waren blij met het resultaat! 

meer lezen 2 Berichten

Eten bij #DeMonnick

We zijn weer uit eten geweest! Wat kunnen we blij worden van een lekkere maaltijd en een goede bediening. Dit maal was dit bij De Monnick in Vlissingen en ook hadden we kortingsbonnen via Social Deal. Ik kan je alvast verklappen dat we heerlijk hebben gegeten en erg goed waren bediend:)! 

meer lezen 0 Berichten

Workshop zuurdesembrood #Aart'sBrood

In april heb ik een workshop zuurdesembrood bakken gevolgd bij Aart's Brood. Aart volg ik al een tijdje op Facebook en in is 2016 benoemd tot de beste Volkorenbroodbakker van Nederland. Sinds een tijdje verzorgt hij ook workshops en ik heb mij voor een workshop aangemeld! 

meer lezen 0 Berichten

Getest: markant muffin mix

Voor een cupcake proeverij wilde ik meteen eens een kant en klare mix proberen. Dus kocht ik in de supermarkt de muffin mix van Markant en heb ik deze voor jou getest! 

meer lezen 0 Berichten

Review Atkins crackers en brood

In mijn koolhydraatarme week ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden voor ontbijt. Ik kwam via internet deze crackers en broodmix tegen van Atkins. Bij de Albert Heijn XL in Vlissingen stond dit in het schap en heb ik het meegenomen en direct getest! 

 

meer lezen 0 Berichten

Eten bij #vliegveldMiddenZeeland

Een avondje snuffelen op internet resulteert in de aankoop van een Social Deal, een drie gangen keuze diner bij Vliegveld Midden Zeeland. Hier waren wij in het najaar al eens geweest en dat was goed bevallen. Dus ik kon het niet laten en weer was het een goede keus! Lees verder voor foto's en wat wij ervan verder van vonden. 

meer lezen 0 Berichten

Review kookboek 'Nagerechten'

Zoals beloofd is hier de review van 'Nagerechten', dit boek heb ik tegelijk gekocht met het deel 'Hoofdgerechten'. De review daarvan kan je hier lezen. Ik hou heel erg van een nagerecht en als we uit eten gaan, geniet ik hier altijd het meeste van.

meer lezen 0 Berichten

Eten bij Van der Valk Middelburg

Voor een bijzondere gelegenheid gaan wij graag uit eten, het liefst ergens waar we nog niet zijn geweest. Timo is jarig geweest in december en had nog een etentje van mij tegoed. Na lang wikken en wegen zijn we uiteindelijk bij Van der Valk Middelburg geëindigd. Wij hebben hier beide een aantal jaren geleden gewerkt en het stond altijd nog op mijn verlanglijstje om een keer à la carte te eten bij Van der Valk Middelburg. 

meer lezen 0 Berichten

Review kookboek 'hoofdgerechten'

Bij de winkel 'Boekenvoordeel' in Terneuzen kwam ik bovenstaand kookboek tegen. Normaal kost dit boek per stuk zo'n € 13, nu heb ik er twee voor maar € 10! Een koopje dus en deze kon ik niet laten liggen. Ik heb dit boek 'Hoofdgerechten' en het boek 'Nagerechten'. De review over 'Nagerechten' komt binnenkort ook online. 

meer lezen 0 Berichten

Koopmans appelbeignets

In december zie je op een duur in de winkel een grote stapel met onder andere poedersuiker, oliebollenmix, bloem, rozijnen, zonnebloemolie en mix voor appelbeignets staan. Ik was er niet ongevoelig voor, de hele frietpan is schoongemaakt en ik heb ze getest. 

 

meer lezen 1 Berichten

Getest: oven(olie)bollen

In een reclame zag ik ze al ergens een keer voorbij komen: oliebollen uit de oven. Maar in de winkel kon ik ze nergens vinden, totdat ik ze ineens tegen kwam in mijn kerstpakket. Natuurlijk heb ik ze getest en deel ik het resultaat met je.

meer lezen 1 Berichten