Weekendje Echten/Zwolle

We waren uitgenodigd voor een bruiloft van vrienden vlakbij Echten. Amy was op dat moment nog geen twee maanden oud, dus besloten we om haar mee te nemen. We boekten een hotel in Echten voor twee nachten en plakten er nog een dagje Zwolle nadien aan vast! Het is geen heel uitgebreid verslag, maar we vonden het toch leuk om jullie even mee te nemen! 

meer lezen 0 Berichten

Reisverslag West Amerika - deel 2

Hier is dan het tweede deel van onze reis naar West Amerika. We begonnen zaterdagochtend in de Bryce Canyon, reden een deel van de route 66, bezochten Los Angelos om uiteindelijk vanaf San Francisco weer terug te vliegen naar Nederland. Geniet van de foto's! 

meer lezen 1 Berichten

Reisverslag West Amerika - deel 1

Wauw, wat was dit een bijzondere reis! Wat hebben we genoten, veel gezien, veel gedaan, heel veel miles gereden, lekker gegeten en nog eens heel lekker gegeten. In dit verslag neem ik je mee in onze eerste week, van San Francisco naar de Bryce Canyon.

meer lezen 1 Berichten

Wij gaan op reis! #WestAmerika

Wij gaan op vakantie naar West-Amerika! We vliegen om 09.50 vanaf Schiphol. Enorm spannend natuurlijk, maar we hebben er super veel zinin! In deze blogpost geven we jullie alvast een kijkje in onze toekomende twee weken, wat we van plan zijn en wat we hopen te zien en te beleven! 

meer lezen 1 Berichten

Weekendje weg! #Luxemburg #Kautenbach

Door Timo.

 

Daar gaan we dan! Op naar Luxemburg. De auto is gisterenavond, lees woensdagavond, al opgehaald en we kunnen dus direct uit het werk beginnen met inladen. Paar tassen, 2 fietsen en een snel broodje later zitten we in de auto en kunnen we op weg.

 

De reis naar Kautenbach is ongeveer 3,5 uur. Eenmaal daar wacht ons een 'Pod'.. We zijn reuze benieuwd en hebben er zin in!

meer lezen 0 Berichten

Santiago de Compostella - deel 2

Hier is deel twee van mijn wandeltocht van Astorga naar Santiago! We beginnen in Ponferrada en lopen langs Villafranca en Herrerias naar Santiago waar onze reis eindigt. 

meer lezen 1 Berichten

Santiago De Compostella - deel 1

Inmiddels al weer ruim twee weken geleden dat ik terug ben gekomen uit Spanje! Het was even wachten op de foto's van de fotograaf, maar hierbij alvast het eerste deel van mijn reis! Ben je klaar voor heel veel foto's? 

meer lezen 1 Berichten

Ik ga op reis! #SantiagoDeCompostella

Jaaa! Vandaag is het eindelijk zover! Ik zit in het vliegtuig onderweg naar Spanje! De komende week wandel ik met de WeHike2ChangeDiabetes Challenge van Astorga naar Santiago de Compostella. Om iedereen een beetje mee te nemen op de reis, hierbij een overzicht met de afstanden en routes die dagelijks worden gelopen en wat de planning is. Achteraf komt er natuurlijk een fotoverslag online! De onderstaande foto is gemaakt door Ronald Hoogendoorn, de andere foto's heb ik van Google en daar onder staat er een link naar de bron. De informatie over de routes zijn verstrekt door de Bas van de Goor Foundation en staat ook deels beschreven op de website.

meer lezen 0 Berichten

Update WeHike2ChangeDiabetes Mei

De week waarin het allemaal gaat gebeuren komt steeds dichterbij! Over een kleine 3 weken ben ik onderweg naar Spanje. Maar ik heb nog net niet alles bij elkaar, wie helpt mij de laatste euro's bij elkaar te brengen en besteld er nog een taart?! 

meer lezen 0 Berichten

Help, ik ga op vakantie! (met diabetes)

Een paar weken geleden mocht ik bij het Diabetes Café iets vertellen over mijn reis naar Spanje. Het onderwerp van die avond was; reizen met diabetes. Al een tijdje wil ik graag meer schrijven over mijn 'struggles' met mijn suiker en aangezien ik binnen kort op reis ga, leek mij dit een goede start! 

 

meer lezen 0 Berichten

Update WeHike2ChangeDiabetes maart

Ruim een maand geleden schreef ik de eerste update van de sponsortocht WeHike2ChangeDiabetes, deze kan je hier nog eens terug lezen. In deze blogpost beschrijf ik de vorderingen wat betreft het wandelen en het ophalen van sponsorgeld! 

meer lezen 0 Berichten

WeHike2ChangeDiabetes - sponsorwandeltocht

Van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 juni ga ik met de Bas van de Goor Foundation (hierna BvdGF) wandelen op de camino (pelgrimsroute) naar Santiago de Compostella. In zes dagen wandelend van Astorga naar O'Cebreiro en de week afsluitend in Santiago. Door hieraan mee te doen steun ik de BvdGF en kan ik ervoor zorgen dat de BvdGF mensen met diabetes kan laten zien dat sport een uitstekend middel is voor een gezond leven. Lees in deze blogpost verder over deze unieke ervaring en hoe jij mij hierin kan steunen. 

 

meer lezen 0 Berichten