Over mij

Hoi! Welkom op mijn website! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten en dat je mijn blog bekijkt :)! 

 

Wie ben ik?

Ik ben Rieke en ik woon in Middelburg. Ik ben gek op koken en bakken en alles daarom heen, vandaar deze blog. Ik werk fulltime op een accountantskantoor. Daarvoor heb ik de studie bedrijfskunde MER afgerond. In augustus 2015 ben ik getrouwd met een hele lieve man die mij door dik en dun steunt!

 

Mijn liefde voor koken is vooral begonnen nadat ik uit huis ben gegaan. Op tv kwam ik 24kitchen tegen (en Jamie Oliver) en ik ben recepten uit gaan proberen. Sommige recepten zijn een groot succes en komen regelmatig terug, andere recepten verdwijnen direct in de prullenbak. 

 

Wat moet je nog meer over mij weten? 

Gezond eten is voor mij van belang, want ik heb diabetes type 1. Echter, ik ben een moeilijke eter. Lees moeilijk als; ik houd niet van groente. Maar inmiddels weet ik waar ik wel en niet van houd en soms laat ik gewoon wat weg uit een recept. 

 

Waarom deze blog?

Op deze blog wil ik vooral lekkere (en af en toe gezonde) recepten laten zien en recepten reviewen. Daarnaast zal ik nieuwe ontwikkelingen op het gebied van food bijhouden. 

 

Wat kan je verwachten?

Ik ben geen foodexpert, geen fotograaf en ik heb geen opleiding gevogld dat ook maar iets te maken heeft met food. Maar! Ik ben gek op lekker eten en bak heel graag vanalles en probeer graag dingen uit. Gezien mijn baan is er niet een echte planning, maar toch wil ik er graag wat structuur in houden. Zal zal er vaak in het begin van de week een weekoverzicht online komen. Richting het midden/einde van de week komt er een recept online en in het weekend een baksel. Dit kan ook afwisselen met reviews. Verwacht gewoon niet te veel, des te meer je er van kan genieten :)!


Veel leesplezier en laat een reactie achter! 

 

Heb je vragen? Stuur mij een mailtje of een berichtje via de social media kanalen! 

 

Liefss, Rieke