High Tea bij HoneyPie

Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn zusjes geweest bij HoneyPie in Middelburg voor een High Tea. Bij HoneyPie kan je terecht voor een lekkere lunch, hele lekkere taarten en je kan er vooral heel goed terecht voor een High Tea! Daar staat het vooral om bekend en is de beste die ik tot nu toe ook heb gehad. Kijk maar mee!

Als je binnen stapt zie je meteen die toonbank vol met heerlijke taarten staan. Het pand is heel erg leuk ingericht met allerlei kleuren en je voelt je er meteen thuis. Wie aan een High Tea denkt, denkt aan HoneyPie, tenminste, als je van Walcheren komt. Ze staan erom bekend en de paar keer dat ik er ben geweest was het altijd goed én heel erg lekker. Voor een high tea moet je wel minimaal één dag van te voren reserveren. Ga je op zaterdag of op zondag? Reserveer dan een paar dagen van tevoren, ik geloof dat het dan heel vaak helemaal vol zit. 

 

Het leuke aan deze High Tea is dat er meerdere rondes zijn. Je krijgt niet alles in één keer, maar het wordt verdeeld over drie rondes. Daarbij wordt er onbeperkt thee (en koffie) geschonken en je hebt een heleboel keus. 

 

De eerste ronde is een hartige ronde, met iets warms en sandwiches. Wij krijgen een bladerdeeg hapje met spinazie en kaas en diverse gevulde sandwiches. 

De tweede ronde bestaat uit fruit spiesen en scones met clotted cream en jam, onmisbaar op een High Tea! De scones waren nog warm en kwamen nog maar net uit de oven. Hiervan zou ik heel graag het recept krijgen.. 

Na de bovenste twee rondes waren al onze magen al erg goed gevuld, maar ze bewaren het beste voor het laatste! De derde ronde bestaat uit verschillende zoete hapjes. Zo kregen we een speculaas appeltaartje, carrotcake, brownie, shortbread met gezouten caramel en arretjescake. Uiteraard mag je hetgeen wat je niet op krijgt mee naar huis nemen. 

Op de website van HoneyPie vind je meer informatie over openingstijden, mogelijkheden en reserveringen. Ben jij van plan om binnenkort daar te gaan genieten van een High Tea? Zeker een aanrader! Ook als je zomaar een dagje in Middelburg komt, ga daar een lekker stukje taart halen! 

 

Bedankt voor het lezen!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0