Heerlijk! - Juni 2018

Wat hebben wij afgelopen maand weer lekker gegeten! Na al die maanden koolhydraatarm te hebben gegeten, heb ik dat de afgelopen maand toch wel een beetje ingehaald. In de maand mei ook wel, maar inmiddels ben ik hersteld van de keizersnee en heb ik veel zin om veel nieuwe dingen te proberen! 

Aardbeien

Ja afgelopen maand hebben wij veel aardbeien gegeten! Ze zijn in het seizoen en dan zijn ze ook goed te betalen en vaak in de actie, super. Lekker op brood, maar ook met een beetje yoghurt! Of maak er een lekkere rabarbercompote van!

Koude pastasalade met tonijn

Ik maakte deze super lekkere pastasalade met tonijn, het recept is onderweg!

Plaatpizza

Wij houden ook erg van plaatpizza's. Dit maal maakte ik een variatie met gyros, courgette en paprika. Wat ik allemaal op deze pizza heb gegooid, lees je hier!

Marokkaanse runderstoof

Als inspiratie heb ik het recept gebruikt van Leukerecepten.nl. Wel heb ik aardig wat veranderd aan het recept en is hij niet helemaal meer Marokkaans te noemen, maar hij was echt heerlijk! Mijn eigen recept hiervan zal ik nog eens uitwerken, want hij was te lekker en zal zeker nog eens gemaakt worden! Ik gebruik mijn eigen blog namelijk ook als een soort persoonlijk kookboek. 

Beschuit met muisjes

Ik ben een echte zoetekauw en de afgelopen weken heb ik dan ook wel een paar rollen beschuit leeggegeten! Hiervan kan ik bijna niet genoeg krijgen en het schijnt ook nog eens goed te zijn voor de borstvoeding, dus daar maak ik dan maar mooi gebruik van :)!

Rocky Road met muisjes

Om niet bij elk kraambezoek beschuit te hoeven smeren, bakte ik tijdens mijn verlof Rocky Road, het recept komt binnen kort ook online. Ik vroor vervolgens de Rocky Road in porties in en bij visite haalde ik een zakje eruit. Er blijf echter vaak genoeg wat over en dat aten wij dan maar zelf op! 

Pasta met boursin cuisine 

Dit stond al langer op mijn lijstje om eens te proberen en dat was super lekker! Ik maakte een saus met boursin cuisine, speklappen in stukjes gesneden, rode ui, tomaat, rucola en pijnboompitjes. Het recept zal ik nog eens fotograferen, want zeker weten dat wij dit binnenkort weer eten! 

Ontbijt in een hotel

Waar ik altijd heel erg van hou, is een mega uitgebreid hotel! Voor een bruiloft vlakbij Zwolle hadden wij een hotel geboekt in Echten. En het ontbijt was lekker uitgebreid en smaakte goed. 

Brood van de markt in Zwolle

We kochten een mega lekker brood op de markt in Zwolle! Er waren zonnebloempitten in verwerkt, dat smaakte echt super goed en bleef prima een paar dagen vers. Daarnaast kochten we bij deze kraam ook speltmuffins met rood fruit, als we nog eens in Zwolle zijn, gaan we die zeker nog eens halen :)!

Bedankt voor het lezen! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0