Heerlijk! - Januari 2018

De maand januari vloog! We hadden een volle maand, want wij zijn definitief verhuisd! Dus helaas heb ik ook niet heel veel foto's gemaakt, we aten vaak makkelijk, niet altijd thuis en ik heb er ook de tijd niet voor genomen.. Maar wat ik heb gemaakt, zal ik laten zien! 

Broodje kipkerrie met rucola

Wat ik de laatste tijd wat vaker in het weekend eet, een broodje belegd met kipkerrie salade en rucola! 

Scones met jam

Ook bakte ik nog scones die super goed waren gelukt, tsja de jam en slagroom moesten toch ook nog op voor de verhuizing.. :) Dit is een eigen recept, daar heb ik ook de foto even van gebruikt. Hierbij de link naar het recept. 

Eten bij Da Xin

Vanwege het 25-jarig bestaan van het bedrijf waar Timo werkt, mochten we mee uit eten. Het eten was lekker, maar smaakte uiteindelijk wel veel hetzelfde hoor.. Het is niet meer het wokken zoals vroeger, maar meer met tapas en dergelijke. Zo kon je bijvoorbeeld ook vlees bestellen en het zelf grillen op een plaat die in de tafel zat. Een paar sfeerplaatjes: 

Zalmburgers

Als ik de foto zie, krijg ik er direct weer zinin! Wat blijft dit toch lekker, home made zalmburgers

Aardappelen, groente en vlees

Dit heeft toch wel wekelijks bij ons op tafel gestaan, aardappelen (uit de oven) met groente en vlees. Niet het meest fotogenieke gerecht, maar echt een makkelijke maaltijd waar we altijd van genieten. 

Wraps met kip, tomaat en paprika

En tot slot! Wat we als eerste hebben gekookt in ons nieuwe huis; wraps met crème fraîche, kip, tomaat en paprika, zie hier het recept. 

Bedankt weer voor het lezen en tot volgende week! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0