Heerlijk! - februari 2018

Afgelopen maand stond in het teken van veel salades, soep en af en toe iets lekkers! Met name ijs en zoetigheid kan ik moeilijk weer staan, maar vanwege mijn bloedsuikers moet ik daar voorzichtig mee zijn! We hebben in ieder geval weer goed gegeten de afgelopen paar weken! Een paar toppers van afgelopen maand lees je in deze blogpost! 

Salades

We hebben veel salades gegeten de afgelopen periode! Zo maakte ik een stoofpeertjessalade, zie hier het recept, salade met ham en meloen (maar de foto ben ik kwijt) en salade met kip, zie hier het recept. 

Forel uit de oven

Uit het boek van Jamie Oliver 15 minutes, forel uit de oven! Ik had wat grotere forellen dan Jamie en ze moesten dan ook zeker langer dan 15 minuten, maar het was heerlijk. Helaas ben ik ook deze foto kwijt geraakt..

Eten bij #TafelenMiddelburg

Met vrienden zijn we nog wezen eten bij Tafelen. Het was zo gezellig dat ik geen enkele foto heb genomen! Maar het was wel erg lekker en het eten was prima, dus verdient ook zeker een vermelding! 

Arabische tomatensoep met kip

Geïnspireerd op een recept uit het boodschappenblad van de EMTE. Mijn variatie hierop wil ik nog een keer uitwerken, dus die komt er nog eens aan. Want hij was echt super goed gelukt en mega lekker!

Lava cakejes met roomijs

Toen ik nog wat meer koolhydraten at en mega veel zin had in chocola en ijs, maakte ik deze lavacakejes! Dat was meteen ook de laatste keer, daar reageren mijn bloedsuikers enorm sterk op. Maar ze waren goed gelukt en super lekker! 

Kinderbueno cheesecakejes

Het recept komt nog eens online, maar ze waren zo goed gelukt dat ze zeker een vermelding waard zijn in deze blogpost! Kleine cheesecakejes met kinderbueno, echt een topper! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0