Heerlijk! - December 2017

Afgelopen maand hebben we weer heerlijk gegeten! Deels ook door de feestdagen, maar ook zag ik het eindelijk weer zitten om het één en ander te bakken en werd ik niet meer overal zo misselijk van. Kijk maar mee! 

Dogstail Zwolle

Begin december hebben we een (zeer kort) bezoekje gebracht aan vrienden in Zwolle. Door de sneeuwbuien onderweg kwamen we wat later aan dan gepland en vanwege het weer zijn we de dag erop ook weer vroeg vertrokken. We zijn 's avonds wezen eten bij Dogstail en het smaakte erg goed, dus dat moet even gedeeld worden! Ik had de hotdog 'Dirty Harry' (eerste foto) en Timo ging voor 'A Dogs Tail' (tweede foto).  

Gourmetten

Echt iets wat veel mensen wel een keer doen in december; gourmetten! Zo dus ook wij! 

Taart

Timo werd in december 25 en dat moest gevierd worden! Ik bakte een super lekkere (en goed gelukte) biscuittaart die ik vulde met bramenjam en citroencrème en daarnaast nog een appeltaart. De appeltaart was een wat minder succes, ik heb hem te vroeg afgedekt waardoor hij veel te zacht was geworden, maar hij smaakte prima. 

Kerstontbijt

Ontbijt en lunch zijn bijna mijn twee favoriete maaltijden van de dag! Als ik geen diabetes had (en niet in verwachting was) had ik hier waarschijnlijk veel meer uitgepakt, maar ik ben nogal wat beperkt in mijn keus en wat ik wel en niet mag. Zo mag ik eigenlijk niet teveel koolhydraten, en dat is best lastig als je een enorme broodlief hebber bent.. Maar op Eerste Kerstdag hebben we lekker samen uitgebreid ontbeten! 

Kerstdiners

Ook met de kerstdagen hebben we 's avonds heerlijk gegeten, hier onder een glimp van alle lekkere dingen die voorbij kwamen! 

De Kloveniersdoelen

Met mijn schoonouders zijn we nog wezen eten bij 'De Kloveniersdoelen' in Middelburg en dat smaakte heel erg goed! Daar heb ik nog meer foto's van en komt dan ook nog een aparte blogpost over. 

En dat was in vogelvlucht onze maand december alweer! Voor januari staat er nog een etentje op de planning, maar verder zal het waarschijnlijk niet zo heel veel bijzonders zijn.. We zijn druk bezig met klussen in de nieuwe woning en uitgebreid koken komt er dan ook niet zo van. We zullen zien wat januari weer brengt. 

 

Bedankt voor het lezen!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0