Heerlijk! - Augustus 2017

Een nieuwe rubriek! In Heerlijk! laat ik je zien waar ik de afgelopen maand allemaal van heb genoten en wat ik allemaal heerlijk vond. Van een super goed diner tot een heerlijke taart, een lekker ontbijt, een fijn weekendje weg en alles wat ik die maand tegen kwam wat heel goed beviel! 

Misschien heb je het al gemerkt dat ik een poosje geen 'Kijkje in mijn keuken' meer heb gepubliceerd. Dat werd elke week veel werk en begon als een verplichting te voelen! Dus na de vakantie besloten om dit te veranderen. Dus het lijkt er wel op, maar dan met alle hoogte punten ;). 

Vakantie West-Amerika

Als eerste, onze vakantie begin augustus! Het was echt heerlijk, geweldig en heel erg mooi! Je kan hier en hier onze verslagen lezen. 

Cheesecake Factory (Amerika)

 

Waar we heel erg goed taart hebben gegeten; de Cheesecake Factory. In Las Vegas en in Los Angelos hebben we hier taart gegeten en in San Francisco alleen gegeten. Echt een goede aanrader! Hieronder de Red Velvet en de Oreo Cookie Cheesecake. 

Wicked Spoon (Las Vegas)

In de Wicked Spoon was het ook genieten! De Wicked Spoon zit in het Cosmopolitan Hotel. Het is een lopend buffet, maar dan een grote stap beter dan dat wij hier in Nederland hebben gezien. Op tientallen plekken wordt het eten vers voor je gemaakt en er is heel veel keus. Ondanks dat het restaurant vol zat (wij moesten 3 kwartier wachten op en tafel), was het niet dringen bij het buffet zelf. De kwaliteit van het eten was goed en je kon pakken wat je wilde, zelfs richting sluitingstijd was nog lang niet alles op. Wat wij onder andere hebben gegeten: tomatensoep, krokante kip, ceasar salad, diverse soorten vlees, varkensbuik, pizza en diverse soorten toetjes waarvan ik de naam niet meer weet. 

Feestje met vlees van Keurslager Mol

 

Ouders van vrienden van ons waren 25 jaar getrouwd, gaven een feestje en wij waren ook uitgenodigd! Keurslager Mol uit Goes verzorgde een BBQ en dat was heerlijk! We begonnen met allerlei salades, vervolgens een broodje pulled pork, daarna kip van de BBQ, entrecote met jus en tot slot een fruitsalade. Een aanrader! 

'Oefen bruidstaart' met witte chocolademousse

 

Deze mag zeker niet ontbreken in deze lijst! Mijn 'oefen' bruidstaart, gevuld met onder andere witte chocolademousse en gedecoreerd met rood fruit. Op de foto ziet hij er (gelukkig) super goed uit! Maar het wordt nog even bekijken hoe en wat voor de bruiloft! 

Carpaccio bij .. Scheveningen

 

De naam van het restaurant ben ik kwijt en kan ik niet meer vinden.. Maar hier heb ik carpaccio gegeten en dat vind ik altijd heerlijk! 

Pulled Pork - broodje en taco's

 

Oef, bij de foto's denk ik meteen, wanneer kan ik dat weer maken! Echt heel erg lekker en dat komt zeker nog eens terug! Als het nog eens slecht weer is en ik ben vrij! Door op de foto's te klikken ga je naar het recept. 

De perfecte wraps met krokante kip

 

Al een tijdje ben ik op zoek naar het beste recept voor wraps met krokante kip. En ik heb hem eindelijk gevonden! Het recept komt snel online! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0