Eten bij #vliegveldMiddenZeeland

Een avondje snuffelen op internet resulteert in de aankoop van een Social Deal, een drie gangen keuze diner bij Vliegveld Midden Zeeland. Hier waren wij in het najaar al eens geweest en dat was goed bevallen. Dus ik kon het niet laten en weer was het een goede keus! Lees verder voor foto's en wat wij ervan verder van vonden. 

Op het moment dat we binnen stapten werd er meteen gevraagd of onze jassen konden worden aangenomen, heel handig (en fijn)! We werden naar onze tafel gebracht en onze drankjes werden direct opgenomen. Alle tafels waren mooi gedekt met van die gevouwen servetten, wijnglazen en waterglazen. Dat geeft meteen een mooie sfeer. We hadden een plekje aan het raam, maar omdat het donker was zag je natuurlijk niets van het vliegveld. In de zomer is het denk ik erg leuk om hier eens op het terras te zitten en die vliegtuigen te zien op stijgen en te zien dalen. 

 

We hadden natuurlijk gereserveerd via Social Deal, dus we kregen een aangepast menu. Voor elke gang konden we kiezen uit vier verschillende gerechten. Wat dat precies was, kan ik me niet allemaal meer herinneren, maar alles klonk eigenlijk prima! 

Ik ben zelf voor de tomatensoep gegaan (foto links) en Timo ging voor de gebakken mosselen (foto rechts). Beide gerechten werden geserveerd met geroosterd brood. Volgens mij was de tomatensoep niet huisgemaakt (heb ik verder ook niet meer gevraagd), maar hij was wel erg lekker! Ook de gebakken mosselen smaakten goed. 

Als hoofdgerecht ben ik gegaan voor de biefstukspies met pepersaus (foto links). Timo ging voor de wildstoof (foto rechts). Daarbij werden frietjes en nog een salade geserveerd. Persoonlijk vind ik de gebakken courgette erbij niet zo lekker en het was ook nog eens een flinke hoeveelheid. Maar we werden in ieder geval goed gestimuleerd om onze dagelijkse hoeveelheid groente binnen te krijgen. Beide gerechten waren top, maar de wildstoof stak er met kop en schouder boven uit. Die was echt super! Bomvol smaak, een heerlijk donkere saus en dan zo geserveerd in een pannetje, echt heerlijk! 

En dan nog de nagerechten! Ik ben gegaan voor de Cobbler met bosvruchten (foto links) en Timo ging voor de coupe met roomijs (foto rechts). Het was voor mij de eerste keer dat ik een Cobbler at en ik ben wel verkocht, oef dat is lekker! 

 

We hebben weer genoten hoor! Alle gerechten waren heerlijk, goed gekruid en netjes opgemaakt, de sfeer van het restaurant was ook prima en de bediening heeft ons goed bediend. Zoals je misschien wel ziet moeten we nog wel een beetje oefenen met het maken van de foto's, maar hier wordt aan gewerkt! Met deze nieuwe camera is het nog wat wennen om de juiste sterkte in te stellen, maar we hopen dat we de sfeer goed over konden brengen.

 

Uiteindelijk hebben we nog maar iets van € 10 moeten betalen voor de drankjes, het lijkt dan bijna alsof je voor niets uit eten gaat. De social deal heb je natuurlijk van te voren al betaald. 

 

Wil je dit restaurant zelf eens uitproberen? Volgens mij staat hij nog op Social Deal Zeeland, maar ik weet natuurlijk niet hoe lang dit er nog op staat. 

 

Bedankt voor het lezen!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0