Eten bij #DeMonnick

We zijn weer uit eten geweest! Wat kunnen we blij worden van een lekkere maaltijd en een goede bediening. Dit maal was dit bij De Monnick in Vlissingen en ook hadden we kortingsbonnen via Social Deal. Ik kan je alvast verklappen dat we heerlijk hebben gegeten en erg goed waren bediend:)! 

Bron foto: brasseriedemonnick.nl. 

 

Ondanks dat we een Social Deal bon hadden, mochten we volledig kiezen van de kaart. We waren met zijn zessen, dus ik kon aardig wat foto's maken van de verschillende gerechten! Ik ging voor de rilette van eend met pompoenbrood, daarnaast zie je de carpaccio en daaronder de kabeljouw met naanbrood en salade. 

Daarna kwamen, op het gemakje, de hoofdgerechten! De eerste foto zijn sliptongen, vervolgens zie je de gemarineerde kipdrumsticks welke ik had genomen. Timo ging voor Surf & Turf van rump steak en gamba. Daarbij werden frietjes en een salade geserveerd. Al onze borden waren goed gevuld! Ik dacht eerst, oh ik krijg twee drumstickjes, met wat salade e.d., netjes opgemaakt op een bord. Maar dit was een verrassing! Ik kreeg zes drumsticks en de frietjes en salade werden dan apart geserveerd. Ook de andere borden met sliptong en Surf & Turf waren goed gevuld en alles smaakte erg goed. Het eten was goed op smaak en smaakte vers. 

 

Tussendoor werd ook regelmatig gevraagd of alles smaakt en of alles nog naar wens was, dat was het zeker :)! 

Tot slot mijn favoriete ronde, het dessert! De eerste foto is het Cherry Dessert met kersen, griekse yoghurt, kokos en meringue. De tweede foto is mijn dessert; Strawberry Fever met aardbeien, macarons en yoghurtijs. De derde foto is de Chocolate Delight met chocolademousse, stukjes brownie en kitkat. De laatste foto is de crème brûlée met bourbon, dit heeft denk ik geen verdere uitleg nodig. De Chocolate Delight was wel heel erg zwaar, de Strawberry Fever en Cherry Desert waren favoriet en de crème brûlée was gewoon crème brûlée. 

Onze conclusie was dat wij hier heerlijk hebben gegeten, er hangt een gezellige sfeer en wij zouden zeker nog eens terug komen! Ik zag op de website dat de menu kaart wordt vernieuwd, dus misschien zitten wij daar binnen kort nog eens :). 

 

Bedankt voor het lezen! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0