Een kijkje in mijn keuken #week8

Afgelopen week was een rustige week. Er waren geen taarten besteld en ik heb niet zo veel gewandeld als dat ik had gewild. Kijk maar mee! 

Zondag

We begonnen de week goed met een heerlijke brioche. Het recept is van Robert van Beckhoven. Dit is overigens het enige brood zonder broodmachine dat mij ooit is gelukt, het kost even wat geduld, maar dan heb je zoiets heerlijks! 's Middags nog iets nieuws geprobeerd, dit kwam ik tegen op Facebook en komt van Propertasty. 

Maandag

Het werd weer eens tijd om de kast een beetje leeg te eten dus begonnen we de week met een plaatpizza. Hiervan stond nog een pak, dus deze ging als eerste op! Niet zo gezond nee, maar het was even niet anders :). Belegd met tomatensaus, hamblokjes, rode ui, gerapste kaas, tomaat, rode ui en kastanje champignons. 

Dinsdag

De hachee was in de aanbieding! Hmm heerlijk, dan neem ik dat vaak mee. Gecombineerd met boontjes en met aardappelen uit de oven. Niks bijzonders, lekker Nederlands. 's Avonds heb ik weer eens een brood recept geprobeerd, het leek goed te gaan. Maar uiteindelijk is het toch niet gelukt. Het leek meer op een stokbrood dan op een gewoon brood, de smaak was wel goed! Als ik eindelijk een goed basisrecept heb zal ik deze natuurlijk delen! 

Woensdag

Totaal geen zin om te koken, dus restje pizza gegeten. Daarbij wilde ik tomatensoep doen uit mijn kerstpakket. Alleen die was echt niet te eten dus kwamen er knakworstjes op tafel samen met het 'mislukte' brood. 

Donderdag

De kipkapsalon van lekkerensimpel.nl was zo goed bevallen, dat ik direct besloot om de week erna nog een recept te proberen. Ditmaal de pasta met rode pesto en zalm. Aan dit recept heb ik bijna niets aangepast en ik heb geen foto's gemaakt dus er komt geen review. Het recept kan je hier lezen.

Vrijdag

Op vrijdag een lekkere makkelijke maaltijd! Kipkebab, met behulp van Knorr smulgerechten.  

Op vrijdagmiddag ben ik standaard vrij en als ik tijd over heb (naast boodschappen en schoonmaken) bak ik graag nog wat. Deze middag heb ik een #nobakeoreobar gemaakt. Oef heerlijk, de hele koelkast rook ernaar! Helaas moest ik wachten tot de volgende dag met proeven.. Want een heel lief nichtje had met mij afgesproken om eens mee te kijken met mijn fototoestel! Hier alvast een sneak peak, het recept komt later online! 

Zaterdag

Officieel weekend! Vandaag heb ik 11km gewandeld en dat ging prima! Een klein beetje stijf erna, maar dat was 's avonds volledig verdwenen. 's Middags hebben wij onze vakantie geboekt! En het is nogal wat, want we gaan eind juli naar West-Amerika, we gaan daar een super mooie rondreis maken en het kan niet snel genoeg zover zijn!! 's Avonds hebben we zelf gebakken frietjes gegeten. 

Oei als ik zo even terug kijk op afgelopen week, was dit niet erg gezond. Maar volgende week komt daar verandering in! We gaan een week koolhydraatarm eten! Timo doet niet met alles mee, omdat hij veel moet sporten en dat valt dan toch best zwaar. In juni 2016 hebben wij dit ook +/- 2 weken gedaan en dat beviel best goed. Dus volgende week staat er een totaal ander menu op tafel en de weken erna komen dan (dat is de planning) een aantal recepten online. 

 

Bedankt voor het lezen!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0