Een kijkje in mijn keuken #week5

Hoe gaat het nu in onze keuken? Wat eten wij 's avonds? Nieuwsgierig geworden? Ik neem jullie mee in afgelopen week! 

Zondag

Op de zondag gebeurt er bij ons eigenlijk nooit iets bijzonders. Wij eten 's middags vaak soep (soms vers, vaak uit blik, gewoon omdat wij daar gek op zijn!) en 's avonds eten we restjes, pizza of iets anders makkelijks. Hier heb ik dus geen foto's van gemaakt. 

Maandag

Een lekker, makkelijke maaltijd van Knorr: burritos. Dit is een favoriet bij ons! En ja, wij eten ook gewoon af en toe uit een pakje. Na een lange dag werken heb ik niet altijd de energie om een maaltijd helemaal uit te denken en kies ik voor iets eenvoudigs. 

Dinsdag

Het werd laat op het werk en 's avonds moest ik nog doorwerken, dus hebben we een brood gegeten. Hier heb ik verder geen foto's van gemaakt! 

Woensdag

Minstens één keer in de week eten wij aardappelen. Dit keer aten wij aardappelen uit de oven, samen met rode bieten en chipolata worstjes. Misschien is de hoeveelheid vlees wat veel op de aardappelen en bieten, maar er zitten nu eenmaal 6 van die worstjes in één pakje. Maar dat geeft niets, dat gaat er toch altijd wel in :). Hoe maak je dit? Je wast de aardappelen goed en snijd ze (met schil) in blokjes. De gekookte rode bieten snij je even groot en alles bij elkaar op een bakplaat de oven in. De worstjes heb ik even gebakken, maar je zou ze ook nog 10-15 minuten in de oven mee kunnen grillen. Op de foto ziet het er niet super smakelijk uit, maar dat is het wel! Een heel eenvoudig en lekker gerecht.

Donderdag

Tijd om een nieuw gerecht uit te proberen! Pasta met gegrilde kip en cherry tomaatjes. Het recept hiervan staat inmiddels online: zie deze link.

Vrijdag

Hier keek ik al de hele week naar uit! We hadden een Social Deal besteld voor Vliegveld Midden-Zeeland. Hier hebben wij al een keer eerder gegeten en dat beviel erg goed. Dus zodra ik hem te koop zag staan, heb ik hem besteld. Van te voren kan je al zien waar uit te kiezen valt en het zag er prima uit. Voor € 16 ben je eigenaar van een bon en krijg je een 3-gangen keuzediner. Natuurlijk heb ik hier foto's gemaakt, maar deze komen pas later online in een aparte blogpost. 

Zaterdag

Dit is onze frietjes dag! Niet veel bijzonders dus :). 

 

Wat er verder gebeurde

Er zijn deze week aardig wat taarten gebakken voor de Taartenweek. Even een korte update: in bovenstaande week zijn er 6 appeltaarten, 3 bokkepootjestaarten en één cake gebakken en afgeleverd. In totaal zijn er voor de Bas van de Goor Foundation al meer dan 30 taarten besteld! Meer weten of een taart bestellen? Ga even naar deze blogpost voor meer informatie. Een taart bestellen? Ga dan naar deze blogpost voor meer informatie. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0