Een kijkje in mijn keuken #week29

We maakten weer veel restjes op deze week en hebben hier goed van gesmuld! Daarnaast ben ik nog bij Honey Pie geweest voor een High Tea en ook dat beviel erg goed. Verder hebben we deze week rustig aan gedaan en alvast wat voorbereid voor de vakantie! 

Zondag

Volkoren plaatpizza, belegd met allerlei restjes; salami, ham blokjes, cherry tomaatjes, rode ui, mozzarella en groene pesto! 

Maandag

Nogmaals pasta met groene pesto, kip, rucola, cherry tomaatjes en pijnboompitjes! En het recept komt binnenkort online :). 

Dinsdag

Gewoon omdat dit recept ook zo goed was gelukt en we hier zin in hadden; zalmburgers!

Woensdag

Eigenlijk wilde ik aardappelen met vlees en rabarbercompote eten. Maar toen ik de rabarber wilde klaarmaken, was hij al niet goed meer.. Hij kwam nog maar net uit de winkel, heel erg jammer! Dus werd het even super makkelijk; soepje met een stokbroodje. 

Donderdag

Omdat het vorige week zo goed bevallen was, eten we dit gewoon vandaag nog een keer; Mac 'n Cheese! (en omdat er nog veel restjes opgemaakt moesten worden)

Vrijdag

Tussen de middag lekker wezen high teaën bij Honey Pie met mijn zusjes! Ze zijn allebei geslaagd voor hun opleiding en dit was mijn kadootje :)! Het was erg gezellig en ook heel erg lekker! De foto's zal ik in een aparte blogpost nog eens laten zien. 's Avonds had ik een BBQ van het werk, maar daar heb ik geen foto's van gemaakt. Daarnaast waren we nog uitgenodigd op een receptie van een bruiloft bij Twistvliet (in Vrouwenpolder). Het weer was prachtig en zo ook het getrouwde stel zag er heel mooi uit! 

 

Zaterdag

We zijn samen nog even wezen shoppen in de stad, nog wat kleren gekocht voor de zomerse temperaturen daar in Amerika. 's Avonds heerlijk gegeten van kippenpootjes, aardappelen uit de oven en rabarbercompote met aardbeien. Dat laatste hadden we nog te goed van eerder deze week ;)!

Dat was weer in vogelvlucht mijn week, bedankt voor het lezen!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0