Een kijkje in mijn keuken #week28

Een vrij normale week, met wel bijna elke avond een lekker toetje. In het weekend weer wat nieuwe dingen geprobeerd! Zo aten we Mac 'n Cheese en hebben we samen Beef Wellington gemaakt! 

Zondag

Op naar Terneuzen naar opa en oma Donze! Lekker zitten in de tuin en daarna een hapje eten. We aten ovenschotels, één van Knorr en één met spinazie, aardappel en gehakt. 

Maandag

Over een kleine drie weken zijn we al onderweg naar Amerika! Met dat in zicht, besloten om alvast langzaam aan alle restjes op te maken. Vandaag begonnen met de vriezer en aten we een restje friet. 

 

Dinsdag

Griekse wraps met zelf gemaakte tzatziki, volgens dit recept

Woensdag

Nog een restje opgemaakt! Er stond nog van Knorr Kip Tandoori, samen met wat komkommer. Een beetje saai, maar wel lekker :). 

Donderdag

We wilden weer iets nieuws proberen, maar hadden het niet helemaal goed doorgedacht. Bij de visboer kochten we Wijting en dat hebben we in de oven klaargemaakt, samen met wat rijst, courgette en tomaat. Timo vond het wel lekker, maar ik vond het geen succes. Helaas, volgende keer beter! Het toetje was wel echt heel goed gelukt (gelukkig), chocolade lava cake met aardbeien (zie de foto bovenaan). 

Vrijdag

Voor de allereerste keer at ik Mac 'n Cheese! We hadden bezoekers, dus een lekker grote schaal klaargemaakt. Het smaakte overheerlijk, de volgende keer maak ik zeker foto's en deel ik het recept met je! Het toetje was nog een restje van de lavacakejes, maar ditmaal iets langer gebakken. Daar tussen een roomkaas mengsel en aardbeien, zie de foto bovenaan, naast de lavacake. 

Zaterdag

Samen een hele dag vrij! Dat bevalt, sinds Timo niet meer op de zaterdag voetbalt, echt super goed. 's Ochtends zijn we wezen koffie drinken bij opa en oma in Veere en vervolgens hebben we daar lekker gewandeld. 's Middags boodschappen gedaan en 's avonds uitgebreid gekookt. We hebben samen Beef Wellington gemaakt! De smaak was goed, alleen het deeg was aan de onderkant nog niet helemaal gaar. Nog geen perfect recept dus, maar dit gaan we vaker proberen! We aten dit in combinatie met wat boontjes en gebakken aardappeltjes. 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0