Een kijkje in mijn keuken #week27

De zondag nog genietend in Luxemburg en de dag erna alweer aan de slag op het werk! Als ik het zo terug kijk, zie ik dat we erg goed hebben gegeten, gebarbecued en aardig wat nieuwe dingen hebben geprobeerd. Kijk maar weer mee!

Zondag

Vroeg opgestaan, zo rond zeven uur en alvast begonnen met het opruimen van ons fijne plekje in Luxemburg. Timo ging nog een rondje op de mountainbike. Om tien uur hebben we de sleutel ingeleverd en zijn we op pad gegaan. Het reisverslag komt binnenkort online, dus dan over ons weekendje meer (inclusief foto's)! 

 

We waren om zes uur weer thuis in Middelburg en hebben we heel makkelijk gegeten. Broodje uit de oven, belegd met salami, kaas, pesto en cherry tomaatjes.

Maandag

Weer aan de slag na een lekker weekend weg. We aten 's avonds zalm uit de oven met pesto, met daarbij wat salade en brood. Het recept van de zalm zal ik nog eens uitwerken, want dat is gewoon super lekker (en helemaal niet moeilijk). 

Dinsdag

 

Lekker AGV; aardappelen, groente en vlees. 's Avonds een rondje gefietst op de wielrenfiets. 

Woensdag

Onlangs hadden we een super lekkere pesto gekocht bij Oil & Vinegair en daar hebben we deze pasta pesto met kip mee gemaakt! Dit gaan we heel snel weer eten, want dit was super goed gelukt! Het recept is ook onderweg. 

Donderdag

Weer eens wraps met krokante kip, ooit is dit recept perfect, we zijn er denk ik bijna! Het recept voor krokante kipstukjes komt binnenkort online. Dit is weer een versie die net wat pittiger is en paste eigenlijk nog beter bij de wraps. 

 

Vrijdag

En voor mij is het alweer weekend! In de ochtend even een lekker rondje gefietst, met een tussenstop bij oma in Zoutelande, want ik had een lage bloedsuiker. 's Avonds hebben we lekker gebarbecued en heb ik meteen twee recepten voor op de BBQ geprobeerd! Ze waren heel erg goed gelukt en de uitwerking komt dan ook snel online. We hebben bij mijn schoonouders in de tuin gezeten, op het balkon is het niet zo fijn barbecueën. 

Zaterdag

Mijn beide zusjes zijn geslaagd voor hun opleiding, dus dat werd een feestje! Samen hebben we taarten gebakken, een appeltaart, frambozenkwarktaart en een bokkenpootjestaart. Ze zijn echt goed in het aankleden en versieren, de tafel zag er dan ook super gezellig uit! Hier hebben we ook allerlei hapjes gegeten, dus de avondmaaltijd konden we overslaan. 

En dat was alweer in een vogelvlucht mijn week! Voor de komende week staan er geen bijzonderheden gepland, werken, alvast de kastjes leegmaken voordat we over een paar weken op vakantie gaan en vooruit werken met deze blog! 

 

Bedankt voor het lezen!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0