Een kijkje in mijn keuken #week23

De week begon met een lang weekend, Pinksteren, op maandag waren we dan ook allebei vrij. Vanwege mijn ontslag alleen nog dinsdag moeten werken, dus de rest van de week had ik al vakantie en zaterdag vloog ik naar Spanje. 

Zondag

Een bezoekje aan de kerk, op visite en 's avonds BBQ! Van de hele dag heb ik helaas geen foto's. 

 

Maandag

Heerlijk, een extra vrije (betaalde) dag! Om half 8 opgestaan en om half 9 stonden we bij het Nollebos. Timo ging een rondje hardlopen en ik ben wandelend over de duinen naar Zoutelande gelopen (+/- 9 km). Timo ging na het hardlopen douchen en kwam ook die kant op. Rond half 11 zaten we aan de koffie bij mijn opa en oma. 

 

Verder die middag lekker uitgerust en 's avonds nacho's gegeten.

Dinsdag

De laatste werkdag voor mijn vakantie! 's Avonds hadden we eters en hebben we genoten van zalm uit de oven met gebakken aardappeltjes en een komkommer-tomaatsalade. 

Woensdag

's Ochtends met een goed gevoel wakker geworden, ik heb officieel vakantie! Wel op tijd opgestaan, boodschappen gedaan en een poging gedaan tot het maken van een crème brûlée. De smaak was goed! Maar het was in het midden helaas geen crème, maar soep.. Daarnaast heb ik een nieuw recept geprobeerd, van Jamie Oliver uit 15 minutes meal; de gegrilde steak met ratatouille en saffraanrijst. Het was niet helemaal in 15 minuten klaar, maar moeilijk was het niet en wel super snel! 

Donderdag

De ochtend begon met het bakken en afleveren van een super lekkere zomerse taart met rood fruit. Het recept komt snel na mijn vakantie online! Hij was overheerlijk, alvast een voorproefje:

Gezien alle vrije tijd die ik nu heb, 's avonds weer uit Jamie Olive 15 minutes gekookt. Het recept heet: Mexicaanse BLT. Het is een broodje met gebakken kip, bacon, guacamole en salade. De combinatie is wel super goed! Ik ga hier zeker nog een keer een eigen versie van maken! 

Vrijdag

Een beetje uitgeslapen! Zaterdag moeten we al om 18.00 uur op Schiphol staan en de hele komende week vertrekken we met wandelen al om 7 uur 's ochtends, dus dat betekend 6 uur uit bed! Vandaag een paar blogpost afgewerkt, foto's uitgezocht en uiteraard mijn koffer ingepakt! Na het avondeten, een broodje kroket zijn we rond 18.00 uur vertrokken naar Amsterdam. 

 

De zaterdag neem ik nu even niet mee, die voeg ik samen met mijn reisverslag! 

 

Bedankt voor het lezen!


Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0