Een kijkje in mijn keuken #week22

De laatste volle week op het werk, nog even flink wandelen, nog genieten van het mooie weer en lekker bezig geweest in de keuken! 

Zondag

Met veel spanning vandaag de laatste etappe van de Giro gevolgd en gezien hoe Tom Dumoulin de Giro heeft gewonnen! 's Avonds lekker gebarbecued bij vrienden, maar hier heb ik geen foto's van gemaakt. 

Maandag

En de gewone (en tevens laatste) werkweek bij Accon is weer aangebroken. We aten Kip Tandoori, een wereldgerecht van Knorr. Ja, inderdaad, uit een pakje, maar het smaakte prima! De helft is nog over en dat eten we dan volgende week nog een keer. 's Avonds nog gewandeld en door een heel mooi bloemenveld gelopen, zie foto's hieronder: 

Dinsdag

Nog een keer genoten van rabarber compote, in combinatie met tijm aardappeltjes uit de oven en een stukje vlees. 

Woensdag

Vorige week besloten om elke week te proberen minimaal één keer een koolhydraatarme maaltijd te eten! Deze week is dat een groente soep geworden. Toch wel wat brood erbij gegeten, 's avonds namelijk nog even een rondje op de wielrenfiets gedaan. 

Donderdag

Lasagne met gehakt, tomaat en wortel! Super lekker en we kunnen er makkelijk twee keer van eten, het recept heb ik al eens gedeeld, zie deze link.

Vrijdag

Een vrije middag, dus de hoogste tijd om weer eens wat nieuws uit te proberen! Het werd een zalmburger met wat frietjes. Het recept voor de zalmburger komt er dus aan, echt een aanrader!

Zaterdag

Het begin van weer een lang weekend! Sinds Timo ook niet meer hoeft te voetballen op zaterdag, hebben we ineens veel meer tijd om wat leuks te doen. We zijn tegen het einde van de ochtend naar Veere gereden en hebben daar gewandeld door het bos, een mooi rondje van 9 km. Vervolgens thuis even gedouched en naar Middelburg gegaan. Daar aangekomen stonden we voor een leuke verrassing, het was Volkoren, overal koortjes en veel muziek en erg druk! Even geshopped en nieuwe schoenen gekocht, daarna op terras gezeten in het zonnetje. Uiteindelijk bij de Kloveniersdoelen terecht gekomen om daar een hapje te gaan eten met mijn schoonouders. We hebben alleen een hoofdgerecht genomen, dus geen review, maar het was heerlijk! Op de foto's hieronder zie je: langzaal gegaard kalfsvlees met saus van tamarinde en zure linten van wortel, black angus burger en een witlof taartje met frietjes.

Volgende week mijn laatste werkdag en aan het einde van de week ga ik op vakantie! Er komt nog een blogpost online met een soort dagplanning, zodat je weet waar ik die dag ben. Achteraf komen dan alle foto's!

 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0