Een kijkje in mijn keuken #week20

Afgelopen week was een beetje een standaard week, maar richting de donderdag werd ik ziek.. Verder gewerkt, gewandeld met Zij en Zeeuws en genoten van het lekkere weer! 

Zondag

Flink uitgeslapen en uitrusten van de bruiloft van de dag ervoor. Nog op visite geweest bij Opa en Oma en verder lekker ontspannen. 

Maandag

Tijd om iets nieuw te proberen: wraps met krokante kip (en knoflooksaus). En dit was direct een topper! De volgende keer maak ik foto's en schrijf ik het recept uit :). 

Dinsdag

Het was weer tijd voor aardappelen - groente - vlees. Lekker makkelijk (en wel een beetje standaard). 

Woensdag

Plaatpizza van Dr Oetker, belegd met onder andere hamblokjes, mozarella, tomaat, ui en geraspte kaas. Het was zulk heerlijk weer, dat we op ons balkon hebben gegeten :)!

Donderdag

Halverwege de dag ziek naar huis gegaan! Ik had heel veel last van keelpijn en heb de rest van de dag dan ook alleen maar op bed gelegen. 's Avonds hebben we dan ook een restje pizza gegeten met wat soep erbij. 

 

Vrijdag

Gelukkig een heel eind opgeknapt, want 's avonds stond er een etentje op het menu! Nog ter ere van de verjaardag van mijn schoonvader! We hebben gegeten bij 'De Monnick' in Vlissingen en het was erg goed bevallen! Hier komt nog een aparte blogpost over. We waren met zijn zessen, dus ik heb aardig wat foto's kunnen maken. 

 

Zaterdag

Vandaag meegelopen met de 'Zeeuwse Vrouwenloop' georganiseerd door Zij en Zeeuws. Gezellig samen met mijn schoonmoeder en nog 260 anderen. We konden kiezen uit een tocht van 12 km en een tocht van 18 km. Gezien mijn komende vakantie gekozen voor 18 km. De route liep door de Zak van Zuid-Beveland en het was prachtig! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0