Een kijkje in mijn keuken #week19

 

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen! Zo heb ik onder andere gewandeld, geluncht bij De Drukkerij in Middelburg en hadden we een bruiloft in Heemskerk en bakte ik daarvoor 50 cupcakes. 

Zondag

Een mooie ronde van 16km gewandeld en hiervan de gevolgen 's nachts mee gemaakt. De bloedsuikers vlogen van 20 naar 2 en weer omhoog. Timo had voor het avondeten hamburgers gebakken, door de wandeling helemaal vergeten om hier een foto van te maken.

Maandag

Pasta met rode pesto, spekjes, bosui en tomaat, hier lees je het recept nog eens terug. Recept net iets aangepast en bosui toegevoegd. 

Dinsdag

Gebakken aardappelen met rode bieten en een speklapje!

Woensdag

Rijst met peultjes en champignons, kip en satésaus. Het recept hiervan is onderweg. 

Donderdag

Al eerder heb ik eens een Turkse Pizza gemaakt, naar het recept van Jamie Oliver uit zijn 15-minutes meal boek. Maar deze vond ik toen zo tegengevallen, dat ik een eigen versie heb gemaakt. Nog niet helemaal naar wens, wel erg lekker! Alleen nog niet goed genoeg om deze te delen :). We gaan het vaker maken en zodra ik tevreden ben, komt hij online hoor! 

Vrijdag

's Middags was ik lekker vrij en ben ik met een vriendin wezen lunchen bij 'De Drukkerij' in Middelburg. Het is daar rond lunch tijd altijd erg druk en met enige moeite konden we dan ook een tafeltje bemachtigen. Ik nam de 'Black Angus Burger' en mijn vriendin koos voor de kroketjes op brood. Het was echt genieten en zeker een aanrader! 

Zaterdag

Redelijk op tijd uit bed om de laatste cupcakes nog af te maken en dan op tijd te vertrekken richting Heemskerk. Het was een prachtige en bijzondere dag! Naast mijn cupcakes was er ook bruidstaart, maar alles is toch op gegaan :). Ik bakte 25 Oreo cupcakes en 25 stroopwafelcupcakes. De opbrengst gaat naar de Bas van de Goor Foundation in combinatie met mijn sponsorwandeltocht binnenkort! 's 

Avonds genoten van een buffet/bbq en het feest daarna. We aten in deze mooie zaal (van het eten heb ik door alle drukte geen foto's meer genomen): 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0