Een kijkje in mijn keuken #week16

Het begon allemaal met een heerlijk lang weekend, echt genieten! Vervolgens vloog de week voorbij met onder andere een bezoekje aan de internist, veel werken, de opening van De Zeeuwse Haardenspecialist, helpen verhuizen en een broodbakworkshop! 

Zondag

Tussen de middag geluncht in Arnemuiden, voor soep werd gezorgd, de broodjes met beleg namen wij mee en we eindigden de lunch met een cheesecake met aardbeien. Een prima start van de Paasdagen! 

Maandag

Hoewel het een vrije dag was, bracht deze dag veel herinneringen terug aan twee jaar geleden. Het is alweer twee jaar geleden dat we afscheid hebben genomen van onze lieve mama. Toch geprobeerd te genieten van deze extra vrije dag, bezoekjes aan familie en nog wat gewandeld. 's Avonds een soort pizza gemaakt met restje tomatensaus van de panpizza en gevuld met vanalles.

Dinsdag

Weer een volle dag, werken, een (teleurstellend) bezoekje aan de internist. Mijn Hba1c was weer gestegen naar 8.2 en ik kan daar geen verklaring voor geven. Ik ben niet minder gaan bewegen, heb niet meer stress gekregen en ben ook niet volledig anders gaan eten. Wel heb ik in de periode ervoor veel meer hypo's gehad, misschien dat ik daardoor nu hoger uitkom? Binnenkort nog maar eens een bezoekje brengen aan mijn diabetesverpleegkundige voor extra advies. Vervolgens nog even teruggegaan naar werk om door te werken tot 19.00 uur. Bij thuiskomst een boterham gegeten. 

Woensdag

Pasta met gegrilde kip volgens dit recept. De foto is enorm mislukt, maar het eten werd koud dus heb ik het maar zo gelaten :). 

Donderdag

Aardappeltjes met slavink en doperwten en worteltjes.  

Vrijdag

Gewerkt tot drie uur, snel boodschappen gedaan, taart gebakken, Timo opgehaald en doorgereden naar Goes naar De Zeeuwse Haardenspecialist voor de officiële opening! Dit is het bedrijf van een oom van mij en we zijn dus een kijkje wezen nemen. Echt een super mooie zaak en als je nog een kachel zoekt ;)? Daar stond een frietkraampje dus hebben we een frietje gegeten. 

Zaterdag

Eindelijk is het 22 april! Hier keek ik echt al heel erg lang naar uit. In december had ik mijzelf ingeschreven voor een broodbakcursus van Aart's Brood. We hebben gewerkt met zuurdesem en het was erg leuk en leerzaam. Er komt nog een aparte blogpost over :). Het resultaat was in ieder geval heerlijk! 

Bedankt voor het lezen! 

 

Komende week zal een beetje hetzelfde zijn als afgelopen week, met onder andere veel werken. En het is natuurlijk Koningsdag en dan ben ik jarig! Tot volgende week! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0