Een kijkje in mijn keuken #week10

Na de koolhydraatarme week was ik blij dat de nieuwe week was begonnen. Overdag at ik redelijk koolhydraatarm en 's avonds at ik een 'normale maaltijd'. Het begin van de week begon goed met een wandeling van 14km in de Posbank bij Rheden. Daarnaast kreeg ik te horen dat ik deze week was genomineerd voor de zijenzeeuws 2017 en dat ik tot één van de drie finalisten behoor! 

Zondag

's Ochtends vroeg om half 7 uit bed en om kwart over 7 was ik al onderweg richting Rheden. Om tien uur was de groep compleet en begonnen we aan een wandeltocht van 14km. Wandelen in de Posbank is erg goed bevallen en het was er prachtig! Het was heerlijk weer, ik heb flink veel stapjes gezet en met een mijn nieuwe wandelschoenen ingelopen. 's Avonds hebben we brood gegeten met een snack erbij. 

 

Maandag

Ook een beetje een saaie dag wat betreft eten. 's Avonds restjes en weer geen foto gemaakt.. We hadden nog een restje pasta en een restje pizza. 

 

Dinsdag

Nog een koolhydraatarme maaltijd! Salade met kip, rode ui, cherry tomaten en cashewnoten. Dit is bij ons ook een echte favoriet en in de toekomst zie je deze vast nog wel eens langskomen. Om toch wat meer koolhydraten binnen te krijgen hebben wij hier nog wat brood bij gegeten. Het recept zal ik nog eens met jullie delen. 

Woensdag

Dit is bijna één van onze vaste maaltijden; aardappelen met groente en vlees. Dit was sucade (niet zo goed te zien op de iets onduidelijke foto) en komt van de boer en is echt over heerlijk! Welke boer het precies is weet ik niet, want het wordt altijd door mijn schoonmoeder gehaald. Het is één van zijn eigen koeien die geslacht wordt door een slager in de buurt.

Donderdag

Iets nieuws geprobeerd; wraps met kip, tomaat, paprika en creme fraiche! Het was echt super lekker, alleen de verkeerde kaas gebruikt.. De 'gewone' geraspte kaas was op, dus ik gebruikte grano padano, maar dat is toch niet zo lekker als de gewone geraspte kaas. Uiteraard komt dit recept nog een keer op de website :). 

Vrijdag

Frietjes dag! Geen foto gemaakt, anders wordt het zo standaard :). Vandaag kreeg ik super leuk nieuws te horen; ik ben genomineerd voor de #Zijenzeeuws2017 en ik hoor bij één van de drie finalisten!! Echt heel erg leuk, ik ben genomineerd door mijn schoonmoeder. Op maandag 20 maart zal er een filmpje gemaakt worden en dan kan er ook gestemd worden. De winnaar wordt namelijk bepaald door het publiek! 

 

Zaterdag

Eigenlijk wilde ik nacho's en iets van maisbrood maken, maar door een wat slechte planning, wandeltocht van 13km en onverwachts naar de bios is dit niet gelukt. We hebben snel een broodje gegeten. 

 

Dat was mijn week! Bedankt voor het lezen. 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0