Een kijkje in mijn keuken #week26

De week begon fijn met nog twee dagen vrij en daarna aan de slag bij mijn nieuwe baan! Daarnaast hebben we nog veel gewandeld samen en vervolgens donderdagavond vertrokken naar Kautenbach (in Luxemburg) voor een actief weekendje weg. Dit weekverslag loopt dan ook maar tot donderdag, er komt een apart verslag online over ons weekend. 

Zondag

Na de kerkdienst zijn we gaan wandelen bij Oostkapelle. En we waren ook niet echt de enige met dat idee hoor! Het was behoorlijk druk, maar wel erg leuk wandelen. We waren hier nog niet eerder geweest. De rest van de dag weinig gedaan en 's avonds frietjes gegeten. 

Maandag

Eigenlijk zou ik vandaag al beginnen bij mijn nieuwe baan, maar vanwege de begrafenis van mijn opa is dit nog even twee dagen uitgesteld. 's Ochtends hebben we nog samen gewandeld en 's avonds hebben we bij mijn schoonouders gegeten. Lekker makkelijk, aardappeltjes met salade en een stukje varkensvlees. 

Dinsdag

Opstaan om zeven uur, op de racefiets om acht uur, daarna douchen en om elf uur aan het bloggen! Een prima ochtend! De rest van de dag was ik ook nog vrij en heb ik vanalles gedaan, maar niets bijzonders. 's Avonds aten we kip uit de oven met tomaat, aardappeltjes en wokgroente. 

Woensdag

Mijn eerste werkdag bij 'Bedrijfsadvies Zeeland'! Ik ben altijd snel zenuwachtig hoor, dus uiteraard was ik gespannen. Maar zoals al verwacht liep het prima en zal ik mijzelf vast daar snel thuis gaan voelen. 's Avonds aten we pasta met rode pesto en spekjes. Het recept daarvan kan je hier nalezen. 

Donderdag

Na het werk snel boodschappen gedaan voor een hele makkelijke maaltijd (boterhammen met rosbief) en ondertussen spullen pakken voor ons weekendje weg. Rond zeven uur zijn we weggereden naar Kautenbach in Luxemburg! 

Vrijdag, zaterdag (en zondag) komen in een apart verslag online, waarin we jullie meenemen in ons weekendje Luxemburg! Die zal een keer niet door mij worden geschreven, maar door Timo :)!

 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0