Een kijkje in mijn keuken #week18

Afgelopen week was ik op vrijdag lekker vrij en ben ik mee geweest met een vriendin om een trouwjurk uit te zoeken! Daarnaast lekker actief bezig geweest in de keuken om vanalles te bakken om nog wat sponsorgeld binnen te halen!  

Zondag

Kopje soep met stokbroodje! En nog steeds genieten van het eigen gebakken brood! 

Maandag

Rode curry met kip, peultjes, cherry tomaatjes en rijst. Dit was echt super lekker, we dachten dat het pittig zou zijn, maar dat viel heel erg mee. We hebben gewoon het recept op de verpakking gevolgd. 

Dinsdag

Stoofvlees met aardappelen en rode bieten. 

Donderdag

We hadden zin in iets lekkers, dus hebben we Nacho's met gehakt, paprika, tomaat en kaas gemaakt. Niet echt gezond, maar wel dubbel genieten! 

Vrijdag

Vandaag had ik vrij genomen om mee te gaan naar Rotterdam. Daarna nog in Middelburg wat op terras gedronken en daarna makkelijk een frietje gehaald. 's Avonds druk bezig om voor een bestelling 20 cupcakes te bakken. 

Zaterdag

Vroeg uit bed, om 8.15 ging de wekker en meteen aan de slag met 2 taarten. Daarna op het gemakje ontbeten en nog een rijstsalade gemaakt voor de verjaardag van mijn schoonvader die deze dag 50! jaar is geworden! Tussen de middag lekker gelunched bij De Juf in Middelburg. 

Bedankt voor het lezen!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0