Een kijkje in mijn keuken #week17

De week begon met een heerlijke wandeling, een verjaardag, de dagen erna gewerkt en donderdag Koningsdag, dat betekend dat ik jarig ben! We kregen een nieuwe tafel en ik bakte mijn eigen eerste desembrood. 

Zondag

Een heerlijke ronde van 12 km gewandeld, vervolgens naar verjaardag geweest en daar hebben we ook gegeten. Lekker makkelijk; een broodje shoarma en soep.

 

Maandag

Frietjes gegeten die van het weekend niet op waren gegaan. Heel vervelend! 

Dinsdag

Weer geëxperimenteerd met rode pesto en zalm. Tijdens het bereiden heb ik geen foto's gemaakt, maar dit komt zeker een keer terug, dan krijgen jullie het recept! Het was in ieder geval een topper! 

Deze tafel is van mijn ouders geweest, maar gezien mijn vaders verhuizing hebben wij deze gekregen! En we zijn er heel erg blij mee. De tafel vult de ruimte veel beter en ook de kleur vinden wij eigenlijk prima passen. 

Woensdag

En daar zijn de boontjes met aardappeltjes weer:). Dit blijft gewoon lekker! 

Donderdag

Koningsdag! Dat betekend een vrije dag en dat ik jarig ben! Ik had een brioche gebakken om de dag goed te beginnen en meteen kreeg ik kado's! Ik kreeg een nieuwe wandeltas, een broodplakje, wat spulletjes voor in de keuken en het boek 'Meer meesterlijk brood' van Robèrt van Beckhoven. 

 

Voor de visite 's middags bakte ik een appeltaart, een bokkepootjestaart en iets nieuws; een aardbeienroomtaart. Die overigens heel goed in de smaak viel, het recept moet ik nog uitwerken, maar is onderweg! 's Avonds hebben we wraps gevuld met gehakt gegeten.

Vrijdag

Nog een ochtend gewerkt en 's middags wezen lunchen in de stad. Verder deze dag lekker uitgerust en tijdens het avondeten genoten van een kopje soep en een restje van de wraps. Vervolgens ben ik nog naar de Beauty and the Beast geweest met een vriendin, echt een mooie film! 

Zaterdag

De ochtend begon met een zelf gebakken desembrood. De korst was nog wel wat hard, maar hij was echt heerlijk! Dit ga ik zeker vaker doen :). Halverwege de middag begonnen aan een wandeling van 20 km. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0