Een kijkje in mijn keuken #week15

Weer een drukke week achter de rug! Twee avonden was ik weg, een bezoekje gebracht aan de oogarts en op vrijdagmiddag nog even naar de woonboulevard geweest en een impuls aankoop gedaan, zie onderstaande foto :)!

 

Zondag

De eerste echte prachtige lentedag! Enorm van genoten door onder andere 7 km te hebben gewandeld! 's Avonds tomatensoep gemaakt met behulp van zo'n pakket van de Albert Heijn. Helaas vergeten om hier een foto van te maken.. 

Maandag

De hoogste tijd voor een nieuw pasta recept! Ravioli met rode pesto uit de oven, het was erg lekker (en vegetarisch!) en het recept is onderweg. 

Dinsdag

Het was maar een kort werkdagje, om kwart over twee al richting Vlissingen vertrokken voor de jaarlijkse controle bij de oogarts. Op het avondmenu stonden asperges, klaargemaakt door Timo! De asperges komen overigens van versopwalcheren.nl

Woensdag

Al heel lang wil ik een rijstsalade maken die ik ergens een keer had gegeten. En ik zal je dit alvast verklappen, het is super makkelijk! Rijst koken, groente snijden, rijst afkoelen, mengen en klaar! Je kan volledig je eigen combinatie maken en die van mij komt binnen kort online. 

Donderdag

Lekker makkelijk gegeten, restje soep van zondag met een stokbroodje. 's Avonds bij het DiabetesCafé Goes nog kort iets verteld over mijn reisje naar Spanje met de Bas van de Goor Foundation, daar lees je hier meer over. Morgen (woensdag 19 april) vertel ik er ook wat over bij het Diabetescafé Middelburg! 

Vrijdag

 

Om drie uur zag ik het voor gezien op het werk en ben ik met Timo nog even naar de woonboulevard Mortiere geweest. We zijn nog op zoek naar een klein kastje en hebben in diverse winkels even rondgesnuffeld. Zo kwamen we bij de Mediamarkt een klein gourmetstel tegen maar voor € 35, deze konden we niet laten liggen.  Snel afgerekend, wat boodschapjes gedaan en 's avonds heerlijk gesmuld! 

Zaterdag

Genoten van het weekend, huishoudelijke verplichtingen vervuld en lekker makkelijk gegeten 's avonds; frietjes. En dat in combinatie met een heerlijke entrecote, van Keurslager Mol. Wat was dat lekker!! We moeten echt vaker naar de slager gaan, volgens mij is dat vlees toch beter dan uit de supermarkt. 

Dat was mijn week alweer! Bedankt voor het lezen! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0