Een kijkje in mijn keuken #week14

De week begon zondag erg vroeg, rond half 7 was ik al onderweg naar Papendal! Een drukke week op het werk, verder weinig gewandeld (op zondag na) en twee nieuwe recepten geprobeerd die binnen kort verschijnen! Op zaterdag was de uitslag van de ZijenZeeuws Groosopjoe! En helaas ben ik het niet geworden, maar alsnog was het een hele ervaring:). 

Zondag

De week begon heel erg vroeg, de wekker ging om 10 over 6 en om half zeven stapte ik de deur uit om weg te rijden richting Papendal. Vanaf Etten-Leur kon ik gelukkig meerijden. De wandeling verliep eigenlijk niet prettig, ik kreeg mijn suiker niet goed omlaag en voor mijn gevoel kon ik het niet goed bijhouden. Het duurde allemaal heel erg lang, terwijl we juist stevig doorliepen! Maar we begonnen ook pas om half 12, want er voor kregen we een cursus Spaans. Dat was erg leuk! In totaal hebben we die dag als groep +/- 20 km gewandeld. 's Avonds wel last van mijn voeten, maar verder eigenlijk niets!  

Maandag

Vandaag hebben we eigenlijk het eten van afgelopen zaterdag opgegeten, kipkapsalon! Blijft erg lekker! 

Dinsdag

Ja de boontjes! Lekker in combinatie met aardappel en runderworst. Het is alweer even geleden, maar nog een appeltaart gebakken voor de sponsoractie.

Woensdag

Lasagne met tomatensaus, wortel en tomaat! De saus is zelfgemaakt en het was echt heel erg lekker! Ik gebruik nogal eens zo'n pakje waarbij je voor de saus alleen maar water hoeft bij te gieten, dus het werd tijd voor mijn eigen versie. Het recept komt eraan :).

Donderdag

Een beetje de restjes opgegeten, we hadden nog een restje lasagne. Nog een broodje afgebakken, lekker (makkelijk) in combinatie met ham en rucola. 

Vrijdag

Weer lopen sleutelen aan een recept! Dit keer werd het panpizza met parmaham en rucola. Eigenlijk wilde ik kant en klaar pizza deeg eens proberen, maar dat was uitverkocht in de supermarkt. Dus toen mijn eigen versie gemaakt, dit heb ik eens gezien bij Jamie Oliver en werkt echt top! Dit heb ik al eens vaker gemaakt en het voordeel bij dit pizza deeg is dat het niet hoeft te rijzen, want er wordt geen gist gebruikt. Uiteraard komt het recept eraan! 

Zaterdag

Redelijk vroeg op, ik geloof dat we rond half 9 aan het ontbijten waren (ja voor ons is dat vroeg op zaterdag!). Vervolgens naar de Groenrijk voor een kadobon om daarna op verjaardag te gaan in Veere. 's Middags even gewandeld en daarna naar Goes voor de uitslag van de Zij en Zeeuws 2017. Zoals stiekem al verwacht ben ik het zelf niet geworden, maar Marlies. Van harte gefeliciteerd! Het was in ieder geval een erg leuke ervaring! 

 

Dat was in een notendop mijn week! Bedankt voor het lezen!

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0