Een kijkje in mijn keuken #week13

Afgelopen week enorm genoten van het lekkere weer! Zo ben ik elke dag minimaal 3 kwartier wezen wandelen, met uitzondering van de vrijdag, toen ben ik op mijn wielrenfiets gestapt. Verder hebben we goed gegeten en natuurlijk weer iets nieuws geprobeerd, kijk maar mee!  

Zondag

Na een bezoekje aan de kerk heerlijk gewandeld door de duinen. 's Avonds lekker makkelijk (zoals wel vaker in het weekend) een broodje shoarma. 

Maandag

Toen ik rond kwart over vijf thuis kwam uit mijn werk stond ik voor een leuke verrassing; Timo had gekookt! Spruitjes uit de oven met aardappel en speklapjes. Al jaren had ik geen spruitjes meer gegeten, maar het was eigenlijk super lekker! 

Dinsdag

Jaa hier zijn onze wekelijke boontjes weer! Dit keer gecombineerd met witte rijst en kip en boemboe. Helaas was er iets mis gegaan bij de bereiding waardoor het gerecht enorm bitter smaakte. Maargoed, de volgende keer beter! 

Woensdag

En het is tijd voor een nieuw recept! Sinds ik rode pesto heb uitgevonden, wilde ik graag nog iets nieuws proberen. Dit is het geworden; pasta met rode pesto en spekjes. Oef, super lekker! En je kan er alle groente (of niks) door gooien wat je zelf maar lekker vindt. Het recept komt binnen kort online :).

Donderdag

Lekker makkelijk, tomatensoep met een stokbroodje. 

Vrijdag

Frietjesdag! 

 

Zaterdag

Een heerlijke uitrust dag gehad. 's Middags flink aan mijn blog gewerkt, boodschappen gedaan en een super lekkere taart gemaakt! 's Avonds gegeten bij de Griek in Middelburg. Het eten was wel oké, maar we gaan hier niet nog een keer naar toe. Ik heb geen foto's hiervan gemaakt. Uiteraard wel van de taart! 

Bedankt voor het lezen! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0