Update WeHike2ChangeDiabetes maart

Ruim een maand geleden schreef ik de eerste update van de sponsortocht WeHike2ChangeDiabetes, deze kan je hier nog eens terug lezen. In deze blogpost beschrijf ik de vorderingen wat betreft het wandelen en het ophalen van sponsorgeld! 

Sponsorgeld

Op dit moment heb ik alles bij elkaar € 1.241 opgehaald. Hiervan is € 300 eigen donatie. Verder heb ik op zaterdag 25 maart een high tea georganiseerd en dit was een geslaagde middag! Hier heb ik € 150 sponsorgeld opgehaald, voor € 20 kon je deelnemen en hiervan is uiteindelijk € 15 per persoon over gebleven. Bijna alles had ik zelf gebakken en zelf klaar gemaakt. Een aantal foto's voor het idee: 

Gemist en had je er toch graag bij willen zijn? Laat het me weten! Bij genoeg animo zal ik het zeker overwegen om nog een high tea te organiseren! 

 

Daarnaast verkoop ik ook nog de taarten. Bij de vorige update had ik op dat moment 38 taarten verkocht. Inmiddels ruim een maand verder en zit ik al op 61. In totaal heb ik hiermee € 300 euro opgehaald.

 

Nog even op een rijtje welke taarten te bestellen zijn (de lijst is inmiddels uitgebreid):

Wandelen

De vorige bijeenkomst was in Rheden en daar hebben we 14km gelopen. Ik merkte dat ik de volgende dag een behoorlijk zere knie had, gelukkig was dat de dag daarop weer verdwenen. Maar dit motiveerde mij wel om meer te gaan wandelen! Ik heb een week elke dag een halfuur gewandeld. Afgelopen week heb ik elke dag minimaal 3 kwartier gewandeld (uitgezonderd vrijdag, toen ben ik eindelijk eens op mijn wielrenfiets gestapt). Gelukkig was het heerlijk weer!

 

Bedankt voor het lezen! De volgende update komt weer over een maand! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0