Een kijkje in mijn keuken #week12

Het was een drukke week! Op maandag begon het al met het opnemen van een filmpje voor #Zijenzeeuws2017, we zijn allebei ziek geweest en op zaterdag was de high tea. 

Bron foto: www.zijenzeeuws.nl

Zondag en maandag

Van deze dagen heb ik bijna geen foto's. Op zondag waren we allebei niet zo lekker en hebben we behalve de cupcake proeverij niet veel gedaan. Inmiddels was ik toch weer opgeknapt en ben ik gaan werken. Tussen de middag even heen en weer naar Arnemuiden om daar het filmpje op te nemen voor de #zijenzeeuws2017. Voor degene die het gemist hebben; ik ben genomineerd voor de #zijenzeeuws2017 en ik ben één van de drie finalisten! 

 

Via deze link kan je op mij stemmen! Hier vind je er ook meer informatie over. 

Dinsdag

Nog steeds niet zo fit, maar toch gaan werken. 's Avonds nog een rondje gewandeld en nog even kunnen genieten van het lekkere weer. Tijdens de avondmaaltijd nog een keer pasta met rode pesto en zalm gegeten, het recept kan je vinden via deze link, het komt van #lekkerensimpel. Inmiddels heb ik al wat gesleuteld aan het recept en mijn eigen versie komt eraan! 

Woensdag

De ochtend begon niet goed en ik voelde me niet lekker. Toch gaan werken en uiteindelijk om half 11 al weer naar huis gegaan. Ik voelde me totaal niet goed en heb de rest van de dag in bed en op de bank doorgebracht. We hadden nog een restje eten staan wat we hadden meegekregen van afgelopen zaterdag. 

Donderdag

Onze standaard maaltijd, aardappelen, groente (boontjes) en vlees. 

Vrijdag

De ochtend heb ik gewerkt en 's middags is mijn vrije middag en die heb ik goed benut! Druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de high tea en nog 4 taarten gebakken voor de WeHike2ChangeDiabetes challenge. 's Avonds lekker makkelijk gegeten en nacho's met kaas en gehakt gemaakt. Door alle drukte volledig vergeten om hiervan een foto te maken. 

 

 

En vandaag kwam het filmpje van Zijenzeeuws online! Echt heel raar om mijzelf terug te zien hoor, via deze link kan je op mij stemmen en de filmpjes bekijken! 

Zaterdag

Eindelijk was het zo ver, vandaag staat de High Tea gepland! We waren uiteindelijk met 11 personen en het was erg geslaagd. Iedereen die er was, bedankt! 

's Avonds heerlijk gegeten bij Van der Valk Middelburg met vrienden. Geen aparte blogpost erover, dat heb ik al een keer gedaan, maar toch wat extra foto's gemaakt zodat je mee kan genieten! Op onderstaande foto's zie je onder andere Vitello Tonato, Carpaccio, Entrecote van kalf en brownie dessert. En het was heerlijk en de bediening was super! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0