Getest: markant muffin mix

Voor een cupcake proeverij wilde ik meteen eens een kant en klare mix proberen. Dus kocht ik in de supermarkt de muffin mix van Markant en heb ik deze voor jou getest! 

Wat heb je nodig?

- een pak muffin mix van markant

- 160 ml olie, ik gebruikte zonnebloemolie

- 160 ml water

Bereiding

Voeg alle ingrediënten samen in een mengkom en mix dit binnen vijf minuten tot een glad geheel. Dit zijn de aanwijzingen van de verpakking. Ik heb zelf denk ik maar één minuut gemixed, het was al een mooi glad mengsel en ik wilde het niet te luchtig kloppen. 

 

Verdeel vervolgens de mix over 12 cupcake vormpjes en bak de muffins in 20-25 goudbruin en gaar. Kijk voor de oventemperatuur altijd even op de verpakking! 

Uiteindelijk heb ik zelf vier smaken gemaakt; naturel, citroen, met stroopwafel en met oreo. Daarnaast hoort bij een lekkere cupcake altijd een goede topping! Ik heb hier een super recept voor, maar deze moet nog eens uitgewerkt worden! 

Uiteindelijk komt het natuurlijk uit op smaak! Hoe waren ze nu? De muffins smaakten heerlijk! Ze waren niet droog, maar ze vallen wel makkelijk uit elkaar. Dus als je snel muffins wilt bakken, gebruik dan deze mix :).

 

Liever geen kant en klare mix gebruiken? Lees dan even deze blogpost voor het basis recept cupcakes en dit recept voor de oreo cupcakes. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0