Een kijkje in mijn keuken #week11

Afgelopen week begon goed met een wandeling door de duinen in het prachtige weer. De rest van de week ook veel gewandeld en uiteraard veel gewerkt.  

Zondag

 

Gewandeld in de duinen en op kraamvisite geweest! Verder goed uitgerust en de restjes opgegeten. 

Maandag

 

Nogmaals wraps met kip en paprika gegeten, het recept is in bewerking en komt snel online! 

Dinsdag

 

Gesmuld van een aardappel bonen schotel met aardappel anders. Uiteraard zal di recept ook nog eens online komen!  

Woensdag

Geen zin om te koken, dus werd het een broodje rosbief met pistache noten. 

Donderdag

 

Er was een jarige in de familie! Dus een keer thuis gegeten en genieten dat er iemand anders voor ons kookt :). 

Vrijdag

 

Het wordt wat saai, maar vrijdag = frietjes dag! 

Zaterdag

 

Grootste gedeelte van de middag ben ik bezig geweest met het bakken van cupcakes voor een proeverij de volgende dag! In mei mag ik cupcakes bakken voor een bruiloft en we hebben vier smaken geproefd: naturel, citroen, met stroopwafel en met oreo. 's Avonds nog een verjaardag en de familie en daar heb ik Chinees gegeten (daar heb ik alleen geen foto's van gemaakt want ik was mijn camera vergeten).  

Volgende week ben ik druk met de voorbereidingen voor de high tea die zaterdag 25 maart plaats vindt. En uiteraard ga ik verder met wandelen! Voor de taartenbestellers, de Monchou taart heb ik toegevoegd aan de bestellijst, deze kost € 12. Binnenkort geef ik nog een update over het sponsorgeld en dan zet ik alle taarten even op een rij! 

 

Bedankt voor het lezen! 

 

Deze vind je denk ik ook leuk:

Reactie schrijven

Commentaren: 0