Review Atkins crackers en brood

In mijn koolhydraatarme week ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden voor ontbijt. Ik kwam via internet deze crackers en broodmix tegen van Atkins. Bij de Albert Heijn XL in Vlissingen stond dit in het schap en heb ik het meegenomen en direct getest! 

 

Eerlijk toegegeven, ik heb deze producten al eens vaker gebruikt. Dus ik wist wel een beetje wat ik kon verwachten en het was niet volledig nieuw. 

 

Atkins crackers

Zoals je op de foto kan zien, zitten er in deze verpakking 20 crackers. Voor één pak betaal je ongeveer € 2,69, dat vind ik persoonlijk best veel. Maar in vergelijking met andere crackers zitten er hier wel meer in de verpakking. De prijs is dus niet overdreven hoog. 

 

De crackers zijn dun en lekker knapperig. Ik heb ze belegd met mijn zelf gemaakte kipsalade en chocopasta van de Body en Fitshop. In deze pasta zit bijna geen suiker, maar toch nog wel wat koolhydraten. De chocopasta kan je hier bestellen. 

Deze crackers vind ik best lekker en neem ik ook mee naar mijn werk. Ze doen echt niet onder, vind ik, voor andere crackers met meer koolhydraten. In deze crackers zitten maar twee koolhydraten per stuk. 

 

Atkins broodmix

Al eerder heb ik dit brood gebakken en dat ging opzich prima, dit bakte ik in de oven. Echter had ik wat problemen met het rijzen van het brood. Dus ik dacht, dit keer in de broodbakmachine, dan kan het vast niet mis gaan. Maar ik had het goed mix, het brood was nauwelijks gerezen en toen ik het aansneed viel het volledig uit elkaar. 

Dit was echt niet goed te eten en al helemaal niet goed mee te nemen naar mijn werk. Uiteindelijk heb ik helaas het grootste gedeelte weggegooid. In mijn teleurstelling heb ik direct het deeghaak ook mee weggegooid en daar kwam ik pas achter toen de vuilniszak onder de grond was verdwenen.. Op internet was het deeghaak nergens te vinden, maar gelukkig krijgen we er één gratis opgestuurd door Tefal, bedankt! Een pak broodmix kost ongeveer € 3,90. 

 

Conclusie

De Atkins crackers zijn best lekker en goed te eten. Dat het brood mislukte kon natuurlijk éénmalig zijn, maar ik zag het niet zitten om het nog een keer te proberen. Je betaald voor een pak bijna vier euro en vanuit eerdere ervaringen weet ik dat je uit de oven ook geen super resultaat krijgt. Dus ik hou het bij de crackers! Zou jij deze crackers of het brood proberen? 

 

Bedankt voor het lezen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0