Update WeHike2ChangeDiabetes

De eerste deadline komt inmiddels al aardig dichterbij! Op één maart moet ik al 2/5 deel van het sponsorbedrag binnen hebben. In deze blogpost geef ik een update wat betreft het ophalen van sponsorgeld en mijn vorderingen die ik maak met wandelen. 

Bron groepsfoto

 

Tot nu toe opgehaald

Op dit moment heb ik totaal iets meer dan € 800 opgehaald! Hiervan zit ook mijn eigen donatie in van € 300, in totaal heb ik tot op heden 38 taarten/cakes verkocht en daarmee heb ik dan € 186 aan sponsorgeld opgehaald! De overige opbrengsten zijn losse donaties geweest. Iedereen die iets heeft besteld of gedoneerd, bedankt! 

 

Via deze link kan je mij nog steeds blijven sponsoren en zien wat ik totaal heb opgebracht: linkHier zit het 'taartengeld' nog niet bij, dat is nog onderweg :). 

Taartenactie

De taartenactie is vlot van start gegaan. In de eerste plaats wilde ik het in één week doen, maar als snel kwam ik er achter dat het beter is om het verspreid te doen. De taartenactie is dus verlengd tot en met 1 juni 2017! Er is niet veel veranderd, nog steeds staan de appeltaart, bokkepootjestaart en stroopwafelcake op de lijst. Daarbij is de sneeuwster gekomen, gevuld met advocaat en room (origineel) of met jam en room. De prijzen zijn nog hetzelfde, € 10 voor een taart en € 8 voor de cake! Je kan me een berichtje sturen via het contact formulier, via Facebook als je graag een taart wilt bestellen. (graag zelfs!) 

High tea en lunch

Om de tweede helft van het sponsorgeld ook nog binnen te halen, organiseer ik een high tea en een lunch. De high tea is op zaterdag 25 maart en de lunch is op zaterdag 8 april. Je kan je zelf hiervoor aanmelden door mij een berichtje te sturen via Facebook of door het contact formulier in te vullen. Als je mijn persoonlijke gegevens hebt, stuur me gerust een berichtje. Op dit moment is er genoeg plek, maar vol=vol! 

 

De kosten bedragen € 20 per persoon, waarvan er minimaal € 10 naar de Bas van de Goor Foundation gaat. Heb je gemist wat ik precies ga doen? Lees dan nog even deze blogpost. 

Wandelen

Sinds ik mijn stappenteller heb probeer ik echt elke dag 10.000 stappen te lopen, maar dat valt niet mee! Omdat ik een kantoorbaan heb, zit ik het grootste gedeelte van de dag altijd stil. Als ik dan thuis kom, heb ik nog niet eens de helft van mijn doel gelopen! Afgelopen zaterdag heb ik weer 10km gelopen en dat ging best goed. De volgende dag ben ik dan wel iets stijf, maar dat is vandaag dan alweer volledig verdwenen. Het is vast ook een kwestie van wennen. 

 

De komende maand wil ik blijven doorgaan met elke dag mijn doel behalen en minimaal één keer doordeweeks extra wandelen en hopelijk mijn racefiets weer uit de kast pakken! Daarnaast wil ik in het weekend grotere afstanden gaan lopen. 

 

Bedankt voor het lezen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0