Taartenweek

In deze blogpost heb je kunnen lezen dat ik in juni een week naar Spanje ga om daar van Astorga naar O'Cebreir te wandelen en hiermee geld op te halen voor de BvdGF. Om geld te verzamelen organiseer ik deze Taartenweek. Vanaf 4 februari tot en met 11 februari kunnen er voor een leuk bedrag taarten worden opgehaald en van te voren worden besteld. Hoe dat precies gaat en hoe je kunt bestellen, lees je in deze blogpost (en op de flyer hierboven). 

 

Wat kan je bestellen?

Er is de keus tussen een appeltaart, een bokkepootjestaart of een stroopwafelcake (eventueel met topping). De appeltaart en bokkepootjestaart kosten € 10 en de stroopwafelcake kost € 8. Hiervan is ongeveer de helft voor de onkosten en de andere helft gaat direct naar de BvdGF. Uiteraard is een hogere donatie van harte welkom!

 

Hoe kan je bestellen?

Stuur een mailtje naar riekewisse@msn.com of een appje naar mijn mobiele nummer die vermeldt staat op de flyer. Vermeld hierin tenminste: het aantal taarten, je naam en wanneer je de taart op wilt komen halen. Verder hier onder staat weergegeven wanneer de taarten opgehaald kunnen worden. 

Het lieft zo snel mogelijk bestellen, maar bestellen is mogelijk tot 4 februari, indien je al op zaterdag 4 februari wilt ophalen. Anders is het mogelijk om tot 2 dagen van te voren te bestellen.

 

Hoe te betalen?

Er kan contant afgerekend worden, het liefste wel gepast betalen i.v.m. beperkte mogelijkheid aan wisselgeld. Overmaken via de bank kan ook. Geef dit duidelijk aan bij de bestelling, dan worden de betaalgegevens doorgegeven. 

 

Hoe af te halen?

De taarten kunnen worden afgehaald bij mijn (Rieke Donze) thuisadres. Dit adres staat beschreven in de flyer. Let op! Probeer zoveel mogelijk zelf voor een taartdoos of vervoer van de taart te zorgen. Hier heb ik zelf zeer beperkte mogelijkheden in en het doel is om zoveel mogelijk sponsorgeld te kunnen doneren. 

 

Er zijn de volgende afhaalmogelijkheden:

- zaterdag 4 februari tussen 10.00 en 12.00 en tussen 16.00 en 18.00

- woensdag 8 februari tussen 19.00 en 21.00

- vrijdag 10 februari tussen 15.00 en 17.00

- zaterdag 11 februari tussen 10.00 en 12.00 en tussen 16.00 en 18.00

 

Mocht dit nu echt niet kunnen en u wilt heel graag een taart, dan is in overleg natuurlijk een andere afhaaltijd mogelijk. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0